АвстрийСки глетчерен лагер

„Ехооо, еееехооо“- викна Маймуномечката, погледна през рамо, усмихна се и щракна ски автоматите си. Впери поглед напред и полетя по бялата писта, огрян от априлското слънце! 🙂

В края на сезона, ски лагер в Австрия!

Ето какво предлагаме:

Кога: 11 април 2020г. – 18 април 2020г. Имам предви пролетната ваканция, която по чудо е по същото време!

Къде: Австрия, Източни Алпи, област Каринтия, ски зони „Molltaler Gletscher” и “Ankogel”. Съвсем наблизо се намира зашеметяващия връх Grossglockner 3798m.

Настаняване: „Sporthotel Mölltal“

Колко е далеч : 1098 км от София.

Как пътуваме: Ще пътуваме с два 9 местни буса. Натъпкани с хора и багаж. Нали сте гледали скиорски филмчета и тайно сте мечтали да сте герой в такова. Ето на, ще ви се случи! 🙂

Брой участници: Максималния брой на участниците е 12.

Колко ски инструктора придружават скиорите: четирима ски инструктора.

Мога ли да взема мама и татко: Може, стига да има място в бусовете. Ако няма, може да пътувате с тях или те да пътуват със собствен транспорт около нас, или  да долетят със самолет, пък ние ще изпратим Тренера да ги посрещне от летището. Могат да си наемат родителски бус и да се организират и с други желаещи родители. Можем да им предложим настаняване в нашия хотел, ползвайки нашето намаление за нощувки и храна. Ски картата за пораснали хора през м. април е 240 евро, за 6 дни, за двете ски зони.

Колко струва: 2000лв.

Какво включва таксата: Транспорт, всички видове пътни и курортни такси, 7 нощувки, закуски и  вечери в хотела, обяд на глетчера под формата на австрийски гулаш или друг вид стоплящо духа, ястие. Ски обучение,  ски карта за 6 дни за двете ски зони, комбинирана застраховка.

Какво не включва таксата: наем на ски екипировка (моля вземете си собствената) и джобни пари за лични разходи.

До кога е крайният срок за записване:  Най-късно до 15 февруари. Необходимо е потвърждение и превод на капаро в размер на 30 % от сумата ( 600лв. ) невъзвръщаема сума, по сметката на Тодо Адвенчърс ООД. Крайното плащане е необходимо да се осъществи до 10 април 2020г.

Как да се запишем:

За да заявите участие в програмата е необходимо да ползвате контактната ни форма или да изпратите e-mail до нас на info@trenelarium.com В отговор ние ще ви изпратим „наръч“ с документи за попълване 🙂 и списък с полезни и необходими вещи за комфортното прекарване на участниците в нашите програми!

За да потвърдите участие в нашите програми, моля да преведете капаро в срок на банковата ни сметка:

Тодо Адвенчърс ООД

ОББ

КЛОН ТУНДЖА ОФИС АЛАБИН

BG33UBBS88881000917777

Основание за плащане: ски обучение, името на участника и датите на записване.

И нека пръхкавият сняг, слънцето и шастливите приключения бъдат заедно с нас! 🙂