Начало на ски и сноуборд сезон 2023/2024: 26 декември к.к. Боровец

Зимен Тренелариум

Можете да се запознаете с всички наши предложения, дати и приключения на сайта ни:  ski.trenelarium.com на страниците:

  • Обучение“– там ще намерите информация за методите на преподаване и различните нива, в които можем да сме полезни в ските и сноуборда, както и предложения свързани с извънпистовите преживявания.
  • „Приключения“ – всички наши лагер по ски и сноуборд в България и Австрия
  • „Календар“– всички дати на провеждане на ски и сноуборд предложенията ни
  • „Цени“ – всички цени, според желанията ви и предложенията ни, с включени ски пасове или без включени ски пасове.
  • „Новини“ – всички новости и промени, нови предложения и случки от и в живота на зимния Тренелариум.
  • „Галерия“ – всички наши зимни бели. 😊

 

Новости в ски обучението ни:

Всеки уикенд ще работим в ски нива:  уверени, много уверени, полунапреднали, напреднали, карвинг начало, карвинг и състезателна техника.

През седмицата: понеделник- петък ще работим в ски нива: от уверени до напреднали

Нивата „начинаещи несамостоятелни“ и „начинаещи самостоятелни“, ще предложим само в първите две седмици на месец януари.

През останалото време на годината, ще работим върху останалите нива и усъвършенстването в тях.

 

Новости в сноуборд обучението ни:

Всеки уикенд ще имаме сноуборд групи за всички нива, от начинаещи до карвинг и състезателна техника.

През седмицата: понеделник – петък, ще имаме единствено индивидуални часове по сноуборд.

  • Ще имаме три ски и сноуборд лагера в Австрия.
  • Ще имаме един ски и сноуборд лагер на Мальовица.

Участниците в групите ще са до 8 човека в бързите групи и до 6 човека в по-леките нива. Така всеки ще получи максимално внимание при обучението си .

Всяка събота и неделя, когато курорта е по-пълен с туристи, всяка група ще разполага с помощник ски или сноуборд тренер, чиято функция е да помага на по-малките скиори и сноубордисти при качването и слизането от съоръжения, както и да се движи най-отзад в групата, от гледна точка безопасност.

Силата на екипа на ски и сноуборд училище Тренелариум е в това да предава знания и умения свързани с практикуването на зимни спортове, по един нестандартен и определено вълнуващ начин.

В ски и сноуборд училище Тренелариум, детето ще се научи да бъде самостоятелно, да се грижи за вещите, екипировката и себе си, да разбира зимната планина, да може да избира самостоятелно терена, по който да кара, да има уважение и достатъчно познания за скоростта на каране, техниката, личните си умения, съоръженията, екипировката. То ще знае на какъв терен, с каква скорост и  техника да кара, съответно ще може да ги прилага уверено. Ще може да помогне на пострадал на пистата и винаги да даде адекватен ски или сноуборд съвет на нуждаещите се. 😊

В годините отработихме и изучихме различни български и международни методики за преподаване и усъвършенстване на ски и сноуборд техника за различни възрасти и нива на умения.

Към всичко това, добавихме нашия – Тренелариумски метод на работа „учене чрез преживяване“  и определено се получи невероятно сполучлив начин за предаване, изграждане и усъвършенстване, на въпросните знания и умения.

Създадохме критично раздробени нива на обучение, в които можем да помогнем на клиентите си, да надградят уменията си, да се чувстват по-уверени по пистите и да опитат нови и вълнуващи неща.