Новина за ски сезон 2019/ 2020

Здравейте приятели!

След като и Deep Purple изпълниха инструментално „Тихо се сипе първият сняг“, всички тръпнем в очакване за първите следи, които ще оставим по белите склонове. Тази година решихме да стартираме снежните си приключения от 21 декември. Въпреки оскъдните снежни повеи, ние не губим надежда за планини от пръхкав сняг.

Тази година отново можете да ни намерите в малкото, но събиращо всички, уютно бунгало номер 7 в Боровец. Каните за ароматен, планински чай са подготвени, стойките са се изпънали в готовност да поберат ските и… бордовете.

Да, правилно сте прочели. Тази година при нас ще приключенства Марто Антонов. Повечето от вас го познават от летните ни преживелици. Та той ще предава своите опит и знания на всички начинаещи, напреднали и експерти сноубордисти.

Ще качим повече информация за неговите възможности и опит в следваща статия, специално подготвена, да покаже колко невероятни са ски и сноуборд тренерите в Тренелариум. 🙂

Още едно ново лице ще срещнете в нашите редици. Това е Ива. Нейният опит е многослоен и придобиван в течение на минимум 15 години работа в една от най-тежките работни, зимни дестинации – Витоша.

Гомес, Андрей, Ида и Йоана са запретнали ръкави, почти наточили ските и с препълнени глави от нови игри и упражнения, ви очакват с нетърпение за нови снежни подвизи.

Тази година Тренера от рано дава старт на състезателния сезон със скоростно изкачване на писта Ястребец 1, което ще се проведе на 15 декември. Стискаме му палци, ниско въглехидратната му диета да даде свръхскоростни резултати. 🙂

За всички любители на новото и непознатото, сме подготвили изненада. Адаптори за ски, които позволяват повдигане на петата на ски обувката при ходене и изкачване със ски. Как става това, ще можете да видите и опитате сами. Ще качим специални дати и повече информация за тези занимания в нашия сайт.

Ски лагерите ни са подготвени да предадат възможно най-много знания и умения на новото поколение скиори, сноубордисти, фрирадъри и фристайлъри. Защото колкото повече можеш, толкова повече е необходимо да знаеш. Чакат яко каране и много забавление.

И, ако сезона не ни е стигнал, за да се наситим на зимата, през месец Април ще отидем да закрием подобаващо ски приключенията си в Австрия.

А сега, пожелавам на всички прекрасни и весели празници, и не забравяйте: нека пръхкавия сняг бъде с нас! 🙂


Add Comment