Сезон 2018/2019г.

Здравейте всички, които все по-често поглеждате към заснежените склонове на най-близката планина с въпроса: „Стана ли време?“

Стана, времето дойде. Ски сезонът беше открит на Боровец на 15 декември 2018г.

Тренелариум се сдоби с нова база след „тежки“ преговори с местни наемодатели. 🙂 Тя се намира до кабинковия лифт и вече я огласяваме с жизнерадостни звуци. Тази година имаме опция за топъл обяд, който ще ни бъде доставян направо в базата: супа, салата, картофки или бургер.

Има достатъчно място за резервния багаж и ще го оставяме в базата. В страницата „Календар“ ще откриете всички възможни дати на провеждане на ски обученията ни и ски лагерите. На старницата „Ски обучение“ ще добиете представа за методиката на обучение и последователността на изучаваните елементи.

В страницата „Ски приключения“ представяме зимния лагер, който ще се проведе по време на междусрочната ваканция 02-05.02.2019г., ще сме настанени в хотел „Дивите петли“ – Гьолечица, а ще караме ски на Боровец и ако условията позволяват, на Мальовица. Избрахме този хотел поради спокойствието в района и заобикалящата ни прекрасна, зимна гора. След ски, всяка вечер ще имаме сесия по оказване на първа помощ в планината при зимни условия, ще си говорим за това, как да разчитаме терена и атмосферните явления, ще проведем и лекция по лавинна безопасност. Поканили сме и човек, които да ни разясни какво точно е извънпистово каране, как да изберем мястото, как да се спуснем безопасно и каква техника да използваме в различен терен. Това ще се случи на третия ден, когато вече сме покарали и разчупили стойките! 🙂

Всяка събота и неделя ще очакваме напредналите и експертите скиори да освободят напрежението от седмицата и да се сдобият с нови ски знания и умения. През делничните дни ще сме на разположение на начинаещите скиори и ще помагаме обучението да бъде засмяно и спокойно.

Тренелариум желае щастливо посрещане на Новата Година и нека “powder-a” бъде с нас! 🙂


Add Comment