Ски сезон 2020/2021г.

Тичам по панорамната пътека над Драгалевци.

Земята е влажна, потоци има навсякъде, буйни и пенливи, гората  мирише толкова прекрасно. По клоните на дърветата вече са се появили малки, свежо – зелени листенца, тревата е добила онзи примамлив цвят, който те кара да се потъркаляш в нея. Малки лилави теменужки, сгушени  по поляните, до тях кукуряци добавят радост.

Време е значи, да изпратим зимните настроения и да кажем добре дошла на пролетта. С нея ще започне подготовката на всички онези приключения, които чакат да изскочат на свобода и да се намъдрят в сайта ни kids.trenelarium.com

Но преди това нека споделим с вас, какво беше за нас, тази зима! 😊

Стартирахме на 22 декември. За това време вече има написани редове.

Направихме три ски и сноуборд приключения. Краката, бордовете и ските ни, понякога и дупетата ни стъпиха на Боровец, Рилски езера и Банско.

Все още чакаме приказните разкази за Рилски езера и Банско. 😊

Основно си бяхме на Боровец. Тук ни е къщата, тук са ни уроците, тук ни е трепета.

Увеличихме се, като екип. Започнахме 5 човека, дето си ни знаете. Днес, в края на сезона, завършваме 14 човека. Напънахме всички закони на развитието, за да запазим качеството си на всичко, с което се занимаваме. Хората се учеха, бързо и в движение.

Тук е мястото да помолим за прошка, онези от Вас, които не снимахме достатъчно, не преобухме на време, забравихме някои от вещите им. Това е защото бяхме фокусирани върху основната ни работа. А тя е усъвършенстването и добиването на нови знания и умения у децата, нашите  клиенти.

Отделно моля за извинение  всички, които не успяхме да включим в ски и сноуборд уроците ни. Истински важно за нашия екип е да предава знанията си и любовта към зимната планина по подходящ начин и на неголеми групи от участници.  В противен случай, смисълът на работата ни се губи.

Извинявам се за неотговорените обаждания и понякога за леките закъснения на отговорите по имейл. Времето за имейли е след 18.00ч. за мен и то продължава до… Та, понякога просто си опъвам краката на дивана, защото много ми се ще. 😊

Работата ни беше усмихната, почти без напрежение, но с много неизвестни и множество „проблемни задачи“. За щастие следвахме дълговечните мъдрости „Където има желание, има и път“ и „С питане и до Цариград се стига“.

За да можем да извършваме тези дейности, много питахме, много телефони извъртяхме, много приказки изговорихме, на много министерства досадихме, но успяхме да защитим усилията си.

Резултатите са на лице: един невероятен сезон, пълен с детски смях, ски и сноуборд приключения!

Аплодисменти за всички вас, които за поредна година ни се доверихте и  приключенствахте заедно с Тренелариум!

Поклон за ски и сноуборд тренерите: Йоана, Ива, Ида, Андро, Марто Антонов, Котвата, Стоимен, Ники, Дани,  които дадоха от себе си много повече, от който и да е ски или сноуборд учител на земята!

Придружителите на ски тренерите: Мартин Раев,  Криси и Тони, които бяха неотлъчно до децата и винаги бяха готови да помогнат с всичко необходимо!

Благодарности и за външните учители, които се включиха в най-напрегнатите моменти със своите  доказани качества и умения: Румен, Христо, Лазо, Любо, Иван…

Голямо благодаря  за хората, които ни возиха, за да можем да преживеем всички прекрасни неща:

Жоро и Иван, които шофираха тренелариумския ни бус.

Иван, Фори и Илиян от транспортната фирма Бумеранг 74.

Това е!

Поздрави и съвсем до скоро!


Add Comment